október
Időpont
Részletek
Best of Geri &Bali! Vagy arrivederci fiúk… A La Sposa Caffé elbúcsúztatja Geri-t és Bali-t! Két kedves barátunknak és kollégánknak új fejezet nyílik az életében, így ez a hétvége szóljon most róluk
Részletek
Best of Geri &Bali!
Vagy arrivederci fiúk…
A La Sposa Caffé elbúcsúztatja Geri-t és Bali-t!
Két kedves barátunknak és kollégánknak új fejezet nyílik az életében, így ez a hétvége szóljon most róluk és az általuk készített legjobb és legkedveltebb fogásokról.
Ez nem csupán egy vacsora este, hanem egy különleges alkalom, ahol a szakácsaink kedvenc és legkedveltebb ételeit kóstolhatjátok meg.
Ez az utolsó alkalom, amikor Gyulán élvezhetitek Geri és Bali ínycsiklandó fogásait! ️❤️
Bár búcsúzunk tőlük, de szeretnénk ha a búcsú pillanata örömteli lenne, telis tele mosolygó emberekkel, és üres tanyerokkal!
Gyere el, és éljük át közösen a szép emlékeket , es a finom falatokat!
Csatlakozzatok hozzánk 2025. október 17-én (pénteken) 18:00-kor, és töltsünk el egy nagyszerű estét!
Helyszín: La Sposa Caffé, Gyula, Somogyi Béla utca 1.
Ne hagyjátok ki ezt az alkalmat, és gyertek el velünk együtt megélni ezt a különleges pillanatot!
Asztalfoglalásért hívj minket a +36 66 644 522 számon
Időpont
La Sposa Caffe
Részletek
Világraszóló gasztrokalandok – Újragondolt vegetáriánus fogásokkal Lakto-vegetáriánus főzőtanfolyamainkon folytatjuk a világ kifogyhatatlan ízeinek felfedezését! Minden hónapban egy új ország gasztrokultúrájával ismerkedünk: egzotikus ízek és mediterrán hangulat vár ránk, tengeren innen és
Részletek
Világraszóló gasztrokalandok – Újragondolt vegetáriánus fogásokkal
Lakto-vegetáriánus főzőtanfolyamainkon folytatjuk a világ kifogyhatatlan ízeinek felfedezését! Minden hónapban egy új ország gasztrokultúrájával ismerkedünk: egzotikus ízek és mediterrán hangulat vár ránk, tengeren innen és tengeren túl – fókuszban továbbra is az egészséges és kiegyensúlyozott, növényi alapú táplálkozás.
Szívvel lélekkel közösen főzünk, beszélgetünk, ismerkedünk egymással is, kicsit megtapasztaljuk, milyen varázslatos élmény a főzés, ahol a konyha a közösség szíve és a terített asztal a test és a lélek táplálásának az otthona.
A tanfolyam inkább jó hangulatú, közös élmény, mint szigorú főzőkurzus, ahol az elkészült ételeket jóízűen fogyasztjuk el, sőt igény szerint el is vihetők.
Egészséges, ám mégis izgalmas ételek készítéséhez nem feltétlenül a legmodernebb konyhatechnológia vagy a kifinomult szakmai tudás vezet, hanem egy kis bátorság, ötlet és szívből jövő lelkesedés.
Élmények, illatok és ízek várnak egy jó társaságban – minden alkalom egy új kulináris kaland!
A 2025/26-os évadunkban a következő országok konyháját ízleljük meg:
1. alkalom: október 18. – Marokkó | Fűszeres színek
2. alkalom: november 15. – Thaiföld | Pikáns aromák
3. alkalom: január 17. – Mexikó | Az öröm ízei
4. alkalom: február 7. – Portugália | A tenger vonzásában
5. alkalom: március 14. – Törökország | Kelet kapujában
6. alkalom: április 18. – Vietnám | Természetes ízek
7. alkalom: május 16. – Olaszország | Ízek ünnepe
Részvételi díj: 7500 Ft/fő/alkalom
Jelentkezés
+3630/303-5603 telefonszámon Horváth Istvánnál
Van lehetőség arra is, hogy anélkül vidd el a menüt, hogy részt vennél a tanfolyamon, illetve vihetsz magaddal plusz adagot is. Ilyen igényedet mindenképpen jelezd előre! Kérünk, hozzál magaddal erre alkalmas dobozokat!
A tanfolyam alapvetően nem glutén és laktózmentes, ha mégis szeretnél részt venni, mindenképpen jelezd nekünk az érzékenységedet, speciális diétás igényeidet.
1. alkalom
október 18. – Marokkói konyha
Marokkó gasztronómiáját az utazók alakították, egyszerre hatott rá a keleti, az európai és az afrikai fűszerek világa. Így lett a marokkói konyha kivételesen változatos, ahol harmonikusan keverednek egymással az édes és sós ízek. A vendéglátás legendás, egy vacsora akár tíz fogás feltálalását is jelentheti és soha nem maradhat el a mentával ízesített zöld tea sem.
Ezúttal meg sem közelítjük egy hagyományos, tíz fogásos vacsora bőségét, de megízleljük a marokkói konyha gazdag fűszerezésű, jellegzetes ételeit. Természetesen nem hagyjuk ki, a marokkói mentateát sem, amiből talán többet is isznak, mint a vízből.
Menü:
Marokkói lencseleves (Harira) • gluténmentes, laktózmentes | Kuszkusz zöldségekkel, aszalt gyümölccsel (Tagine) • laktózmentes | Fűszeres paprikakrém (Harissa) • gluténmentes, laktózmentes | Marokkói répasaláta (salatat al jazar) gluténmentes, laktózmentes| Marokkói mézes-mandulás sütemény (Mhencha) • laktózmentes
Időpont
Részletek
❇️Készüljünk együtt az áprilisban megtartandó II. Avantgarde jótékonysági sportnapra, ahol ismét gyerekeknek gyűjtünk. A bál bevételéből szándékozunk a sportnapot megtartani! ❇️Egy különleges estével készülünk, isteni borok, amit Jákób István borlovag mutat
Részletek
❇️Készüljünk együtt az áprilisban megtartandó II. Avantgarde jótékonysági sportnapra, ahol ismét gyerekeknek gyűjtünk.
A bál bevételéből szándékozunk a sportnapot megtartani!
❇️Egy különleges estével készülünk, isteni borok, amit Jákób István borlovag mutat majd be Nekünk
Tállyai bor a Rózsa Ferenc pincészetből
❇️Egy fantasztikus menüsor , hogy legyen erőnk a hajnalig tartó bulihoz
❇️A zenét két profi szolgáltatja, imádják, ha Velük bulizik a közönségSzucsik Jani és Szőke Jani
❇️Tombola kapható lesz, hiszen egy buli sem múlhat el e nélkül❇️Tombola felajánlásokat előre is köszönjük!!!!
Jegyek megvásárolhatóak Magné Szaitz Évinél, Mikló Balogh Katikánál és Jánosi Évinél
06703641892
‼️jegyek otp szép kártyával megvásárolhatóak
Időpont
Részletek
❇️Készüljünk együtt az áprilisban megtartott II. Avantgarde jótékonysági sportnapra, ahol ismét gyerekeknek gyűjtünk. A bál bevételéből szándékozunk a sportnapot megtartani! ❇️Egy különleges estével készülünk, isteni borok, amit Jákod István borlovag mutat majd
Részletek
❇️Készüljünk együtt az áprilisban megtartott II. Avantgarde jótékonysági sportnapra, ahol ismét gyerekeknek gyűjtünk.
A bál bevételéből szándékozunk a sportnapot megtartani!
❇️Egy különleges estével készülünk, isteni borok, amit Jákod István borlovag mutat majd be Nekünk
❇️Egy fantasztikus menüsor , hogy legyen erőnk a hajnalig tartó bulihoz
❇️A zenét két profi szolgáltatja, imádják, ha Velük bulizik a közönség
❇️Tombola kapható lesz, hiszen egy buli sem múlhat el e nélkül❇️Tombola felajánlásokat előre is köszönjük!!!!
Jegyek megvásárolhatóak Magné Szaitz Évinél, Mikló Balogh Katikánál és Jánosi Évinél
06703641892
Időpont
Részletek
Adjátok át magatokat a pihenésnek ezen a vasárnapon is – a családi ebédet pedig bízzátok ránk! ✨ Várunk Benneteket a Komló Étterem svédasztalán, ahol mindenki megtalálja a kedvencét. Teljes kínálatunk: ▪️ Leveseink: Aranysárga fácánleves
Részletek
Adjátok át magatokat a pihenésnek ezen a vasárnapon is – a családi ebédet pedig bízzátok ránk! ✨
Várunk Benneteket a Komló Étterem svédasztalán, ahol mindenki megtalálja a kedvencét.
Teljes kínálatunk:
▪️ Leveseink:
Aranysárga fácánleves gazdagon zöldségekkel és cérnametélttel
Bakonyi betyárleves
Sütőtök krémleves pirított baconnel
Körösi halászlé harcsafilével enyhén csípősen
▪️Főételeink:
Feketeerdei sonkával és sajttal töltött csirkemell ropogós bundában, vajas-petrezselymes burgonyával
Rántott sajt párolt rizzsel és tartármártással
Pácolt és Grillezett sertés tarja, rozmaringos tepsis burgonyával és görög salátával
Zúzapörkölt enyhén csípősen, tarhonyával és házi vegyes vágott savanyúsággal
Sörtésztában sült harcsafilé, zöldséges sült rizzsel, mártogatóssal
Dupla sajtos lasagne
▪️ Desszertjeink:
Tiramisu
Epres krémes
Sütőtökös-csokis brownie
Komló Étterem, Gyula
2025. október 19. (vasárnap) • 11:30 – 14:30
Ár: 5.990 Ft/fő
0–3 éves korig ingyenes • 3–12 éves korig 3.990 Ft
Egy vasárnapi lakoma, ahol az ízek mellett az élmény is főszerepet kap – szeretettel várjuk vendégeinket!
Asztalfoglalás: +36 20 427 6205
Időpont
Komló Étterem
Időpont
Részletek
Egy igazi gasztronómiai élmény Békéscsabán! 2025. október 24-25. (péntek-szombat) Míg a várost belengi a kolbász illata, addig a Nádor Étteremben egy ínycsiklandó, egyedülálló steak válogatással várják az ízek szerelmeseit! A Kolbászfesztivál hétvégéjén, a
Részletek
Egy igazi gasztronómiai élmény Békéscsabán!
2025. október 24-25. (péntek-szombat)
Míg a várost belengi a kolbász illata, addig a Nádor Étteremben egy ínycsiklandó, egyedülálló steak válogatással várják az ízek szerelmeseit!
A Kolbászfesztivál hétvégéjén, a Nádorban egy különleges menüvel készülnek, ahol a hús a főszereplő, méghozzá a legjobb fajtából!
Az 5 steak 1 tányéron válogatás, amit kár lenne kihagyni:
Flank steak
Rump steak
Texas steak
Hanger steak
Rib-eye steak
Térjenek be a Nádor Étterembe, és koronázzák meg a fesztivál hétvégéjét egy steak vacsorával!
Asztalfoglalás:
30/0988-738
Időpont
Nádor Étterem
Részletek
Gasztroséta – Békéscsaba ízeinek nyomában ♀️ Történetek, titkok és falatok. Békéscsaba utcái nemcsak házakat, hanem régi ízeket is őriznek. A gasztroséta során belekóstolhatunk a város múltjába. Megidézzük a gyerekkor egyik kedvencét, a
Részletek
Gasztroséta – Békéscsaba ízeinek nyomában ♀️
Történetek, titkok és falatok.
Békéscsaba utcái nemcsak házakat, hanem régi ízeket is őriznek. A gasztroséta során belekóstolhatunk a város múltjába.
Megidézzük a gyerekkor egyik kedvencét, a pemetefű cukorkát, rácsodálkozunk a népi táplálkozás egyszerű, de tápláló fogásaira, és felidézzük, hogyan került a sztrapacska és a haluska a csabai asztalokra. Ott lesz a híres csabai kolbász, a mennyei Csaba szelet, egy csésze gőzölgő kávé, és természetesen nem maradhat ki Munkácsy Mihály kedvence a legendás túrós csusza sem.
És, hogy mi minden kerül még szóba? Az maradjon titok, elég annyi, hogy lesznek még ízek, történetek, amelyekre nem is számítasz.
A sétát Szalay Ágnes történész vezeti, aki ínycsiklandó történetekkel, helyi titkokkal és anekdotákkal fűszerezi meg az utat.
A séta végállomása a Munkácsy Emlékház, ahol a csabai ízek nemcsak mesélnek, hanem életre is kelnek.
Találkozási hely: Tourinform iroda, Békéscsaba, Szent István tér 8.
Időpontok:
2025.10.24. 15.00 (péntek)
2025.10.25. 15.00 (szombat)
Időpont
Helyszín
Tourinform - Békéscsaba
Békéscsaba, Szent István tér 8.
Részletek
A Vidovszky Béla Városi Képtár programja: Sziasztok! Valami klassz kis programot kerestek az őszi szünet idejére? ️♂️ Gyertek el hozzánk október 25-én a Tökfaragó Családi Napra! Közös tökfaragásra invitálunk benneteket a Városi
Részletek
A Vidovszky Béla Városi Képtár programja:
Sziasztok!
Valami klassz kis programot kerestek az őszi szünet idejére? ️♂️
Gyertek el hozzánk október 25-én a Tökfaragó Családi Napra!
Közös tökfaragásra invitálunk benneteket a Városi Képtárba!
Hozzatok magatokkal tököt, faragjátok meg nálunk, és vegyetek részt a tökszépségversenyen!
A tökfaragás mellett más programokkal is készülünk: egzotikus állatbemutató, sütőtökkrémleves kóstolás, arcfestés.
14 órakor megnyitjuk az Őszi Tárlatot – gyertek és nézzétek meg a gyomaendrődi profi és amatőr művészek közös kiállítását! ✏
‼ Figyelem, figyelem! Akik jelmezben érkeznek – kicsik és nagyon – édességet kapnak!
✴ Program: ✴
10:00 – 14:00 óra között:
Közös tökfaragás: Hozzatok magatokkal tököt, faragjátok meg nálunk, és vegyetek részt a tökszépségversenyen!
A nálunk készült tökökről fotót készítünk és feltöltjük a facebook oldalunkra, ahol október 28-án 12 óráig lehet rájuk like-al szavazni.
A nyertest október 29-én hirdetjük ki.
Kreatív foglalkozás: Gyertek és készítsetek üvegmécsest decoupage technikával!
Arcfestés és csillámtetoválás készítés: Unikornis, tigris, Pókember, sellő – te mivé szeretnél átváltozni? Arcfestőnk ecsete pillanatok alatt elvarázsol! Tami Köröm-lak | 1.500-2.000 Ft
Egzotikus állatbemutató: Kígyók, pókok és egyéb bestiák – most szórakozva szerezhettek tudást ezekről a különleges lényekről! A legbátrabbak kézbe is vehetik őket!
12:00 – 13:00 óra között – vagy amíg az üst ki nem ürül:
Sütőtökkrémleves kóstolás | De zsíroskenyérrel és meleg teával is várunk!
14:00 óra:
Őszi Tárlat megnyitása: Nézzétek meg a gyomaendrődi alkotók műveit!
Várunk benneteket szeretettel!
A programváltozás jogát fenntartjuk!
A rendezvényen kép és videófelvételek készülhetnek.
Időpont
Helyszín
Vidovszky Béla Városi Képtár
Gyomaendrőd, Kossuth Lajos út 9-11.
Részletek
Részletek
Időpont
Szlovák Kultúra Háza
Részletek
Egy igazi gasztronómiai élmény Békéscsabán! 2025. október 24-25. (péntek-szombat) Míg a várost belengi a kolbász illata, addig a Nádor Étteremben egy ínycsiklandó, egyedülálló steak válogatással várják az ízek szerelmeseit! A Kolbászfesztivál hétvégéjén, a
Részletek
Egy igazi gasztronómiai élmény Békéscsabán!
2025. október 24-25. (péntek-szombat)
Míg a várost belengi a kolbász illata, addig a Nádor Étteremben egy ínycsiklandó, egyedülálló steak válogatással várják az ízek szerelmeseit!
A Kolbászfesztivál hétvégéjén, a Nádorban egy különleges menüvel készülnek, ahol a hús a főszereplő, méghozzá a legjobb fajtából!
Az 5 steak 1 tányéron válogatás, amit kár lenne kihagyni:
Flank steak
Rump steak
Texas steak
Hanger steak
Rib-eye steak
Térjenek be a Nádor Étterembe, és koronázzák meg a fesztivál hétvégéjét egy steak vacsorával!
Asztalfoglalás:
30/0988-738
Időpont
Nádor Étterem
Részletek
Gasztroséta – Békéscsaba ízeinek nyomában ♀️ Történetek, titkok és falatok. Békéscsaba utcái nemcsak házakat, hanem régi ízeket is őriznek. A gasztroséta során belekóstolhatunk a város múltjába. Megidézzük a gyerekkor egyik kedvencét, a
Részletek
Gasztroséta – Békéscsaba ízeinek nyomában ♀️
Történetek, titkok és falatok.
Békéscsaba utcái nemcsak házakat, hanem régi ízeket is őriznek. A gasztroséta során belekóstolhatunk a város múltjába.
Megidézzük a gyerekkor egyik kedvencét, a pemetefű cukorkát, rácsodálkozunk a népi táplálkozás egyszerű, de tápláló fogásaira, és felidézzük, hogyan került a sztrapacska és a haluska a csabai asztalokra. Ott lesz a híres csabai kolbász, a mennyei Csaba szelet, egy csésze gőzölgő kávé, és természetesen nem maradhat ki Munkácsy Mihály kedvence a legendás túrós csusza sem.
És, hogy mi minden kerül még szóba? Az maradjon titok, elég annyi, hogy lesznek még ízek, történetek, amelyekre nem is számítasz.
A sétát Szalay Ágnes történész vezeti, aki ínycsiklandó történetekkel, helyi titkokkal és anekdotákkal fűszerezi meg az utat.
A séta végállomása a Munkácsy Emlékház, ahol a csabai ízek nemcsak mesélnek, hanem életre is kelnek.
Találkozási hely: Tourinform iroda, Békéscsaba, Szent István tér 8.
Időpontok:
2025.10.25. 15.00 (szombat)
Időpont
Helyszín
Tourinform - Békéscsaba
Békéscsaba, Szent István tér 8.
Részletek
✨ Falusi műhelytitkok – 4 nap Pista bácsi szomszédaival ✨ Október 27–30. Ha szeretnél kiszakadni a hétköznapokból és testközelből megtapasztalni a falusi élet szépségeit, akkor itt a helyed nálunk, Pista
Részletek
✨ Falusi műhelytitkok – 4 nap Pista bácsi szomszédaival ✨
Október 27–30.
Ha szeretnél kiszakadni a hétköznapokból és testközelből megtapasztalni a falusi élet szépségeit, akkor itt a helyed nálunk, Pista bácsi házában!
Mi lesz a program?
Lovaskocsikázás a faluban (opcionális)
Kecskesajt-kóstoló és betekintés a sajtkészítésbe Erikával
Mézeskalács workshop mézes-levendulás hangulatban Katicával
Kerámiázás – saját kézzel formált bögrét, tálat vagy ékszertartót készíthetsz Timivel
Fermentálás & savanyítás Szilvivel
Hájas tészta sütés és kóstolás több ízben Erikával
Gyöngyfűzés ásványokból, ajándék karkötővel Sziszivel
Minden nap közös vacsorával zárjuk a programokat
Szállás: Pista bácsi házában 4 fő részére
Környékbeliek is csatlakozhatnak a programokhoz és a vacsorához
Árak és részvétel
A teljes, 4 napos programcsomag ára: 62.500 Ft / fő
Szállás Pista bácsi házában (3 éjszaka): 24.000 Ft / fő
Lovaskocsikázás igény szerint: 10.000 Ft / óra (részvevők számával elosztva)
Ez az élménycsomag azoknak szól, akik szeretnének kiszakadni a mindennapokból, és átélni a falusi élet igazi ízeit és titkait – akár családdal, pároddal, barátokkal vagy egyedül is.
Jelentkezés és további infó privát üzenetben!
✨ Gyere és fedezd fel velünk a Falusi műhelytitkokat – ahol a hagyomány élménnyé válik!
Pista bácsi háza – Ahová még a csend is pihenni jár!
5919 Pusztaföldvár, Kossuth utca 129.
albataurina@gmail.com
+36 30 310 2688 – Keresd Erikát!
Időpont
Pista bácsi háza
AZ ősz húrjaicsütörtök30október17:0017:00 Gyulai VárKategóriaGasztró
Részletek
Az ősz húrjai – Garabonce gitárdallamai Reneszánsz időutazásként is hirdethetnénk az eseményt – a hangulata legalábbis az akkori életörömöt idézi. Felfűtjük a kemencét és tökös pitét sütünk, megmutatjuk a szablyavívás alapjait, a
Részletek
Az ősz húrjai – Garabonce gitárdallamai
Reneszánsz időutazásként is hirdethetnénk az eseményt – a hangulata legalábbis az akkori életörömöt idézi.
Felfűtjük a kemencét és tökös pitét sütünk, megmutatjuk a szablyavívás alapjait, a kardcsörgést pedig gitármuzsika váltja a várudvaron.
Garantáljuk az olyan pillanatokat, amelyekben elveszted az időérzékedet.
Jegyár: várbelépő + 2000 Ft
Időpont
Gyulai Vár
Részletek
Kedves Vendégeink! Október 31-én (pénteken) 18:00-tól várunk benneteket egy rémisztően felejthetetlen Halloweeni Koktélestre! Ezen a napon külön Halloweeni étlappal készülünk, ahol ízletes és boszorkányos fogások várnak rátok! A koktélokat pedig Somi
Részletek
Kedves Vendégeink!
Október 31-én (pénteken) 18:00-tól várunk benneteket egy rémisztően felejthetetlen Halloweeni Koktélestre!
Ezen a napon külön Halloweeni étlappal készülünk, ahol ízletes és boszorkányos fogások várnak rátok!
A koktélokat pedig Somi Margó fogja keverni, tele varázslatos ízű bájitalokkal és mézédes csábítással!— ki mered próbálni őket?!
A belépés INGYENES, de a jelmezed semmiképp se hagyd otthon! ♀️✨
Sőt itt még nincs megállás, Gyula nem maradhat programok nélkül, hiszen a vacsorát követően a Manuel Caffè Gyula még DJ-vel is várja a vendégeket, így a jó hangulat, és a folytatás garantált!
Helyszín: La Sposa Caffé, Gyula, Somogyi Béla utca 1.
Foglaljatok asztalt a +36 66 644 522 -es telefonszámon, vagy üzenetben!
Idén minek fogsz öltözni?
Időpont
La Sposa Caffe
November
Részletek
Részletek
Időpont
Dr. Asztalos Miklós Művelődési Ház - Körösladány
Részletek
2025-ben már 19. alkalommal rendezi meg a Szarvasi Gazdák Nemzetiségi Hagyományőrző Egyesület az Idénynyitó Töltött káposzta főző és Kolbászkészítő versenyét. Színvonalas színpadi program mellett a résztvevő csapatok megmérettethetik a tudásukat
Részletek
2025-ben már 19. alkalommal rendezi meg a Szarvasi Gazdák Nemzetiségi Hagyományőrző Egyesület az Idénynyitó Töltött káposzta főző és Kolbászkészítő versenyét. Színvonalas színpadi program mellett a résztvevő csapatok megmérettethetik a tudásukat az ízvilág terén. A rendezvényre sok szeretettel várjuk a versenyző csapatok jelentkezését illetve árusok jelentkezését is előzetes regisztrációval.
Időpont
Helyszín
Piaccsarnok - Szarvas
Szarvas, Szavasi Piac és Vásárcsarnok
Részletek
2025. november 13-án egy különleges estére hívjuk vendégeinket, ahol a Márton-napi hagyományok találkoznak a Bolyki Pincészet kiváló boraival. Az elegáns környezet és az őszi hangulat teszi teljessé az élményt. Borkóstoló –
Részletek
2025. november 13-án egy különleges estére hívjuk vendégeinket, ahol a Márton-napi hagyományok találkoznak a Bolyki Pincészet kiváló boraival. Az elegáns környezet és az őszi hangulat teszi teljessé az élményt.
Borkóstoló – a Bolyki Pincészet válogatott borai
Márton-napi exkluzív fogások – különleges párosítások
Helyszín: Komló Étterem, Gyula
Belépő: 19.900 Ft/fő (tartalmazza a borkóstolót és az ünnepi menüt) – limitált számban kapható éttermünkben
Egy este, ahol a bor és a gasztronómia tökéletes harmóniát alkot – ünnepeld velünk Márton napját a Bolyki Pincészet boraival!
Asztalfoglalás: +36 20 427 6205
Időpont
Komló Étterem
Részletek
Horgász Napok Békéscsabán! Találkozz a horgászat legendáival – Takács Martin, Ferenc Koós, Bokor Károly – és hallgasd meg történeteiket élőben! 2025. november 14. (péntek) 18:00 Csabagyöngye Kulturális Központ
Részletek
Horgász Napok Békéscsabán!
Találkozz a horgászat legendáival – Takács Martin, Ferenc Koós, Bokor Károly – és hallgasd meg történeteiket élőben!
2025. november 14. (péntek) 18:00
Csabagyöngye Kulturális Központ
Halkóstoló és finomságok várnak!
A belépés ingyenes, de regisztrálj előre:
Időpont
Csabagyöngye Kulturális Központ
Részletek
Ajánljuk mindenkinek, aki szereti az őszi ízeket, füstös húsokat, és tanulna új BBQ technikákat! A menü: Armadillo Egg srirachás majonézzel Klasszikus BBQ csirkecomb friss salátával Smokerben konfitált kacsacomb, sütőtökpüré, grillezett
Részletek
Ajánljuk mindenkinek, aki szereti az őszi ízeket, füstös húsokat, és tanulna új BBQ technikákat!
A menü:
Armadillo Egg srirachás majonézzel
Klasszikus BBQ csirkecomb friss salátával
Smokerben konfitált kacsacomb, sütőtökpüré, grillezett káposzta
Guinness-es marhapofa ragú, hagymás burgonyapürével
Füstös répatorta
☕ A workshop ideje alatt:
Büfé üzemel: üdítő, kávé, hideg sör
Az oktatás anyaga nyomtatott formában is jár
A résztvevők saját felelősségükre vesznek részt (nyílt láng, forró felületek)
Mit tanulsz meg?
✔️ Különböző nemzetek BBQ és grilltechnikáit
✔️ Autentikus fűszerezési és pácolási módszereket
✔️ Füstölési trükköket, grillezési praktikákat
✔️ Hogyan hozd ki a maximumot a húsokból, köretekből és desszertekből
Részvételi Díj: A workshopon való részvétel díja 59.000 Ft/fő, amely tartalmazza a képzést, az alapanyagokat, az eszközök bemutatását és a közös étkezéseket.
Lemondási feltételek:
A rendezvény előtti 14 napban történő lemondás esetén a részvételi díjat nem tudjuk visszatéríteni. Megértéseteket köszönjük!
Fizetési információk:
A Google Űrlap kitöltése után hamarosan kiállítjuk számodra a részvételhez szükséges számlát, amelyet e-mailben elküldünk neked. A számla kiegyenlítése feltétele a rendezvényen való részvételnek.
Részvételi díj: 59 000 Ft
Az oktatás díja 100%-ban levásárolható Szendo Smoke BBQ eszközvásárlás esetén!
Időpont
December
Részletek
Ajánljuk minden BBQ- és grillrajongónak, legyen kezdő vagy haladó! A menü, amit együtt készítünk: Smokerben sült hurka és kolbász, tormaszósszal és savanyúsággal Orjaleves smokerben, grízgaluskával Grillezett sertésmáj fűszeres sütőtökkel Ropogós
Részletek
Ajánljuk minden BBQ- és grillrajongónak, legyen kezdő vagy haladó!
A menü, amit együtt készítünk:
Smokerben sült hurka és kolbász, tormaszósszal és savanyúsággal
Orjaleves smokerben, grízgaluskával
Grillezett sertésmáj fűszeres sütőtökkel
Ropogós csülök, sült savanyú káposztával, hagymás tört burgonya és zöldbors szósz
Aranygaluska smokerben sütve, sárgabarack szósszal
☕ A workshop ideje alatt:
Büfé üzemel: üdítő, kávé, hideg sör
Az oktatás anyagát nyomtatott formában is megkapod
Mindenki saját felelősségére vesz részt – nyílt lánggal és forró tárgyakkal dolgozunk
Mit tanulsz meg?
✔️ Különböző nemzetek BBQ és grilltechnikáit
✔️ Autentikus fűszerezési és pácolási módszereket
✔️ Füstölési trükköket, grillezési praktikákat
✔️ Hogyan hozd ki a maximumot a húsokból, köretekből és desszertekből
Részvételi Díj: A workshopon való részvétel díja 59.000 Ft/fő, amely tartalmazza a képzést, az alapanyagokat, az eszközök bemutatását és a közös étkezéseket.
Lemondási feltételek:
A rendezvény előtti 14 napban történő lemondás esetén a részvételi díjat nem tudjuk visszatéríteni. Megértéseteket köszönjük!
Fizetési információk:
A Google Űrlap kitöltése után hamarosan kiállítjuk számodra a részvételhez szükséges számlát, amelyet e-mailben elküldünk neked. A számla kiegyenlítése feltétele a rendezvényen való részvételnek.
Részvételi díj: 59 000 Ft
Az oktatás díja 100%-ban levásárolható Szendo Smoke BBQ eszközvásárlás esetén!
Időpont
január
Nincs több esemény erre a hónapra
február
Nincs több esemény erre a hónapra
március
Nincs több esemény erre a hónapra