Részletek
A fermentálás, mint a legegészségesebb tartósítás. Mindenki készíthet magának fermentálással zöldségeket. Üvegeket szükséges hozni. Jelezni kell azt is, ha valaki tud hozni valamilyen zöldségfélét: céklát, répát, tököt, káposztát, stb. -
Részletek
A fermentálás, mint a legegészségesebb tartósítás. Mindenki készíthet magának fermentálással zöldségeket. Üvegeket szükséges hozni. Jelezni kell azt is, ha valaki tud hozni valamilyen zöldségfélét: céklát, répát, tököt, káposztát, stb. – hogy tudjuk, mennyit szerezzünk be. Háziasszony: Krajcsovicz Magdolna
Közös ebéd után egy nagyon fontos előadást hallgatunk meg Szabadkai Andreától, a Kislépték Egyesület szakemberétől.
„Falusi vendégasztal” – Ennél azonban sokkal több ismeretre tesz szert az, aki részt vesz a programon. Arról fogunk hallani, milyen lehetőségek rejlenek a vidéki életmódban. Hogyan tudja a helyi értékekre, kulturális és közösségi erőforrásokra támaszkodva a vidéken élő ember felépíteni jövőképét. Hallani fogunk jogi, szervezési tudnivalókról, amelyeket az őstermelőknek és kistermelőknek is egyaránt hasznos tudnia.
Regisztrálni szükséges, az alapanyagok beszerzése miatt. A rendezvény önköltséges. Itt lehet jelentkezni: kemencestanya2012@gmail.com 06203709787
Időpont
(Vasárnap) 09:00 - 16:00